5 Publikationen

Alle markieren

[5]
2016 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2905882 OA
Ciprofloxacin triggered glutamate production by Corynebacterium glutamicum
Eberhardt D, Wendisch VF (2016)
BMC Microbiology 16: 235.
PUB | PDF | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[4]
2016 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2904047
Roles of export genes cgmA and lysE for the production of L-arginine and L-citrulline by Corynebacterium glutamicum
Eberhardt D, Jorge J, Perez F, Taniguchi H, Wendisch VF (2016)
Appl Microbiol Biotechnol 100(19): 8465-8474.
PUB | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[3]
2016 | Sammelwerksbeitrag | Veröffentlicht | PUB-ID: 2901657
Biotechnological Production of Amino Acids and Nucleotides
Wendisch VF, Eberhardt D, Herbst M, Vold Korgaard Jensen J (2016)
In: Biotechnological Production of Natural Ingredients for Food Industry. Bicas JL, Maróstica MR, Pastore GM (Eds); 1st ed. Bentham Science Publishers: 60-163.
PUB | DOI | Download (ext.)
 
[2]
2015 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2775534 PUB | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[1]
2014 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2705103 OA PUB | PDF | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung

5 Publikationen

Alle markieren

[5]
2016 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2905882 OA
Ciprofloxacin triggered glutamate production by Corynebacterium glutamicum
Eberhardt D, Wendisch VF (2016)
BMC Microbiology 16: 235.
PUB | PDF | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[4]
2016 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2904047
Roles of export genes cgmA and lysE for the production of L-arginine and L-citrulline by Corynebacterium glutamicum
Eberhardt D, Jorge J, Perez F, Taniguchi H, Wendisch VF (2016)
Appl Microbiol Biotechnol 100(19): 8465-8474.
PUB | DOI | Download (ext.) | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[3]
2016 | Sammelwerksbeitrag | Veröffentlicht | PUB-ID: 2901657
Biotechnological Production of Amino Acids and Nucleotides
Wendisch VF, Eberhardt D, Herbst M, Vold Korgaard Jensen J (2016)
In: Biotechnological Production of Natural Ingredients for Food Industry. Bicas JL, Maróstica MR, Pastore GM (Eds); 1st ed. Bentham Science Publishers: 60-163.
PUB | DOI | Download (ext.)
 
[2]
2015 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2775534 PUB | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 
[1]
2014 | Zeitschriftenaufsatz | Veröffentlicht | PUB-ID: 2705103 OA PUB | PDF | DOI | WoS | PubMed | Europe PMC
 

Suche

Publikationen filtern

Darstellung / Sortierung

Export / Einbettung